Te gelat

Sembla que ja tenim la calor bastant a sobre. I el que ve més de gust ara són begudes fresquetes que ens ajudin a portar-la millor.

A l’Hivernacle tenim uns tes i unes teteres amb els que pots fer uns tes gelats fantàstics.

Aquí et deixem una de les receptes que podràs provar el 12 de juny, el dia del Comerç al Carrer, a la nostre paradeta i a l’Hivernacle mateix. Més endavant et confirmem horaris i la posició exacte que tindrà la nostra paradeta.

Te negre gelat amb préssec i menta verda

  • 1 litre d’aigua
  • mitja llimona
  • un préssec
  • 10 fulles de menta verda fresca
  • una cullerada sopera de sucre (o al vostre gust)
  • dues piràmides (o bossetes) de te negre
  1. bullim l’aigua i hi afegim el te. Ho deixem en infusió, hi afegim el sucre, que es desfarà millor si l’aigua està calenta, i després ho deixem refredar.
  2. hi afegim la mitja llimona i el préssec tallats a troçets. I també la menta talladeta molt fina.
  3. Ho posem tot en una gerra: el tè, la fruita tallada i la menta.
  4. ho posem mínim una hora a la nevera.
  5. Ja ho podem tastar, i molt millor si ho servim amb un parell de gels.

Ho podeu probar a casa ara mateix, o esperar al 12 de juny per probar-ho a l’Hivernacle.

Que tingueu tots un molt bon dia :)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s