Contaminació electromagnètica? Posa un Cereus Peruvianus

Originari de d’Amèrica Central i del Sud. Els grans exemplars són anomenats “canelobres”. Es poden trobar als deserts Mexicans, per exemple, i aparten fins a 15m de sí de les anomenades xarxes Hartman (parets verticals de radiació que surten de la terra). A més, restableixen les alteracions ambientals provocades per la contaminació electromagnètica.

No podem apreciar amb els nostres sentits aquesta contaminació electromagnètica, ni tant sols a fortes dosis. Però sabem científicament que existeix.
Algunes de les principals alteracions que produeixen són: mals de cap, irritació, alteracions del son, disminució de les activitats sexuals, pèrdua de la gana, alteracions cardiovasculars, alteracions del cicle menstrual…

Per corregir aquestes alteracions i evitar els efectes hem de col·locar el Cereus pròxim a la pantalla. Un petit cactus d’uns 40 cm d’alçada i 6 cares serà suficient.S’ha comprovat que funciona millor si el posem al costat de la pantalla i no a sobre.
Important: cada tres mesos convé donar-li una setmana de descans per recuperar-se i ens duri molt més.

Cures: li agrada la terra arenosa. Si el trasplantem és important, al contrari que altres cactus, no regar-lo fins després de 10 dies. Passats aquestes dies regar abundantment la terra. Després el regarem cada 15/20 dies a la primavera, tardor i estiu, i res a l’hivern. La millor manera de regar-lo és per immersió, cobrint tot el test durant uns 5 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s